• i

    Rantalomat

    Apollomatkojen rantalomat Mukavia ja helppoja valmismatkoja Apollomatkojen kohteisiin. Lomalennot ja hotelli sisältyvät aina matkan hintaan, lisäksi voit varata kuljetukset, retkiä ja muita palveluita kohteessa. Useissa kohteissa on Apollon matkaoppaat.
  • i

    Kaupunkilomat

    Omatoimimatkoja maailman metropoleihin ja rantakohteisiin eri puolille maailmaa. Voit räätälöidä matkasi itse minne ja milloin vain. Valitset hotellin laajasta hotellivalikoimasta ympäri maailmaa ja reittilennon useiden eri lentoyhtiöiden tarjonnasta. Maksu luottokortilla.
Varaa rantakaupunkiloma Apollomatkoilta

Rantakaupungit

Haaveiletko leppoisesta rannalla makoilusta, shoppailusta iltapäivisin ja kaupungin railakkaasta yöelämästä? Valitse lomakohteeksi joku upeista rantakaupungeistamme ja pääset vaihtamaan vapaalle helposti ja nopeasti, sillä monet rantakaupunkikohteet ovat vain muutaman tunnin lentomatkan päässä.

Yhdistä ranta- ja kaupunkiloma

Apollomatkojen rantakaupunkilomat varaat helposti, ja lomailet juuri niin pitkään kuin itse haluat, milloin haluat! Varaa lento+hotelli Apollomatkoilta ja mahdollisissa ongelmatilanteissa Apollomatkojen asiakasta suojaa valmismatkalaki.

Eikö haluamaasi kohdetta ole listalla? Ei hätää, voit räätälöidä oman rantakaupunkilomasi varausmoottorissa vasemmalla.

Hintaesimerkki on per henkilö, kun kaksi henkeä majoittuu kahden hengen huoneessa.