• i

    Rantalomat

    Apollomatkojen rantalomat Mukavia ja helppoja valmismatkoja Apollomatkojen kohteisiin. Lomalennot ja hotelli sisältyvät aina matkan hintaan, lisäksi voit varata kuljetukset, retkiä ja muita palveluita kohteessa. Useissa kohteissa on Apollon matkaoppaat.
  • i

    Kaupunkilomat

    Omatoimimatkoja maailman metropoleihin ja rantakohteisiin eri puolille maailmaa. Voit räätälöidä matkasi itse minne ja milloin vain. Valitset hotellin laajasta hotellivalikoimasta ympäri maailmaa ja reittilennon useiden eri lentoyhtiöiden tarjonnasta. Maksu luottokortilla.

Viikonloppumatkat

Koe suurkaupungin syke viikonlopun aikana. Apollomatkojen viikonloppumatkat tarjoavat sinulle mahdollisuuden rakentaa oma viikonloppulomasi kiinnostaviin kaupunkikohteisiin joustavin matka-ajoin. Monet upeat kohteet odottavat sinua niin lähellä kuin kauempana, edullisesti ja nopeasti!

Turvattua matkailua

Varaa oma viikonloppulomasi turvallisesti. Varaa lento+hotelli Apollomatkoilta ja mahdollisissa ongelmatilanteissa Apollomatkojen asiakasta suojaa valmismatkalaki. Apollo huhkii, jotta sinä voisit huilia.

Eikö haluamaasi kohdetta ole listalla? Ei hätää, voit räätälöidä oman viikonloppulomasi minne ja milloin vain varausmoottorissa vasemmalla.

Hintaesimerkki on per henkilö, kun kaksi henkeä majoittuu kahden hengen huoneessa.