• i

    Rantalomat

    Apollomatkojen rantalomat Mukavia ja helppoja valmismatkoja Apollomatkojen kohteisiin. Lomalennot ja hotelli sisältyvät aina matkan hintaan, lisäksi voit varata kuljetukset, retkiä ja muita palveluita kohteessa. Useissa kohteissa on Apollon matkaoppaat.
  • i

    Kaupunkilomat

    Omatoimimatkoja maailman metropoleihin ja rantakohteisiin eri puolille maailmaa. Voit räätälöidä matkasi itse minne ja milloin vain. Valitset hotellin laajasta hotellivalikoimasta ympäri maailmaa ja reittilennon useiden eri lentoyhtiöiden tarjonnasta. Maksu luottokortilla.
Jalkapallomatkat

Jalkapallomatkat

Nyt uudet jalkapallomatkat Apollomatkoilta – tunnelmaa, huippu-urheilua ja unohtumattomia matkoja yhdessä paketissa!

Tutustu ja varaa jalkapallomatka tästä
Katso kaikki upeat viikonloppumatkat Apollomatkoilta

Viikonlopuksi kaupunkilomalle

Suurkaupungit tarjoavat upeat puitteet kaupunkilomailuun. Miten olisi Barcelona, Berliini tai vaikka Rooma? Viikonloppulomalla otat irtioton arjesta helposti ja nopeasti. Katso kaikki kohteet ja valitse oma suosikkisi!

Tutustu viikonloppukohteisiimme ja varaa tästä
 

Kaupunkilomat

Matkusta minne ja milloin vain joustavin matka-ajoin. Valitse lennot yli 400 lentoyhtiön kattavasta valikoimasta ja lisää mukaan mieluinen hotelli kohteesta yli 100 000 hotellin valikoimasta ympäri maailmaa. Varaa luotettavalta varaussivustolta helposti. Voit matkustaa minne haluat – Varaa Apollomatkoilta lyhyt viikonloppuloma Lontooseen tai Berliiniin. Tai tee pidempi kaupunkiloma Euroopassa, Aasiassa, Yhdysvalloissa tai muualla Amerikassa.

Katso kaikki upeat rantakaupunkikohteet Apollomatkoilta

Matkusta rantakaupunkiin

Valitse lomakohteeksi upea rantakaupunki, jossa nautit niin rennosta rantalomasta kuin menevästä kaupunkilomasta. Yhdistä lomaasi ranta ja kaupunki vaikka Mallorcalla, Barcelonassa tai Nizzassa!

Tutustu rantakaupunkikohteisiimme ja varaa tästä
Varaa kaukolentosi Apollomatkoilta

Karkaa kaukolomalle

Kaukolentovalikoimasta voit luoda unohtumattoman matkan haluamaasi kaukokohteeseen joustavasti ja helposti. Koe trendikäs Miami, sukella Bangkokin sykkeeseen tai koe legendaarinen New York.

Tutustu kaukolentokohteisiimme ja varaa tästä
Varaa kaupunkilomasi suosituimpiin kohteisiin Apollomatkoilta
kaupunkiloma tarjoukset

Kaupunkilomien tarjoukset

Tilaa uutiskirjeemme tästä ja saat aina ensimmäisenä tiedon mahtavista lentotarjouksista sekä kaupunkilomatarjouksistamme!

Katso kaikki kampanjat ja tarjoukset tästä
Varaa kaupunkilomasi luotettavalta varaussivustolta.

Kaupunkilomat - valmismatkailua joustavin matka-ajoin

Apollomatkat hallitsee matkapakettien räätälöinnin. Voit varata kaupunkiloman reittilennoin tai valita jonkin 1, 2 tai 3 viikon rantalomistamme lomalennoin. Täältä löydät kaupunkilomat joustavin matka-ajoin – rantalomat lomalennoin löydät täältä. Kaupunkiin vai rannalle? Nyt voit varata kaikki matkasi Apollomatkoilta!