logo

check

Räätälöi oma lomasi – valitse matkan pituus, lento ja hotelli.

check

Valitse economy-, business- tai ensimmäinen luokka.

check

Monipuolinen valikoima vähintään kolmen tähden hotelleja.

check

Matkapakettilaki turvaa matkaasi.

logo

Aurinkolomat

Omatoimimatkat Apollomatkojen kautta kohti aurinkoisempia maisemia. Räätälöi unelmiesi loma trooppisille Malediiveille tai Seychelleille, suuntaa aurinkovarmalle Maltalle tai yhdistä kaupunki- ja rantaloma Barcelonassa. Valitse mieluisa matkan pituus, lennot ja hotelli.

Lue lisää ja varaa
logo

Kaupunkilomat

Varaa seuraava kaupunkilomasi Apollomatkoilta ja päätä itse lennot, hotelli ja matkan pituus. Tarjoamme kaupunkilomia kiehtoviin kohteisiin ympäri maailman – kauttamme saat parhaimmat lentoreitit ja vähintään kolmen tähden hotellit kätevästi samalta sivustolta. Matkapakettilaki koskee kaupunkimatkoja, joten voit lomailla huoletta!

Varaa kaupunkiloma
logo

Jalkapallomatkat

Lähde Apollomatkojen kautta unohtumattomalle jalkapallomatkalle! Varaa kauttamme turvallisesti koko jalkapallopaketti Euroopan parhaimpiin liigaotteluihin ja koe joukkueiden kuten Manchester United ja Real Madrid pelejä yhdessä tuhansien muiden fanien kanssa.

logo

Apollomatkojen risteilyt

Koe maailma mukavimmalla mahdollisella tavalla – lähde risteilylle! Apollomatkojen kautta pääset risteilemään eri puolille maailmaa Karibialta Dubaihin!

Lue lisää ja varaa risteily >>